Двама професори изправиха България на нокти! Циганите са част от чисто нов тероризъм

7 Dni Sofia19.07.2017
цигани

Това, което се случва с циганите е колективен, групов, общностен чисто нов тероризъм – преди ставаше на три месеца веднъж, а сега е на седмица по два пъти. Самата честотност трябва да ни заостри вниманието. Това заяви пред БНТ социологът проф. Михаил Мирчев. Някой си играе с огъня, допълни проф. Мишо Константинов.

По думите му обаче ние сме остров на стабилността. Имаме финансова стабилност, дефинирана от валутния борд, горе-долу икономическо закрепване, няма истински политически тежки сблъсъци като в Турция и Македония. Няма толкова тежки скандали в съдебната система като в Румъния. Това, което виждаме там не ни харесва и не е хубаво. Във всяка от държавите около България има тежък проблем, но това ни заобикаля, посочи Константинов.

Единствената държава, която около нас е за пример, това все пак е Гърция, техните органи за сигурност работят ефективно, посочи Мишо Мирчев. В Атина има и цигани, и бежанци, но това е една държава, която все още успява да контролира тези маси, посочи той.

Съгласен съм с това, но това не е всичко. Те получават до 80 милиарда помощи годишно. Всеки грък дължи по около 300 хиляди долара. Трябва да знаем, че Гърция е една черна финансова дупка, която се поддържа отвън, посочи Михаил Константинов.

На въпрос дали управляващите тупкат топката Константинов заяви, че топката трябва да се тупка, за да се уцели коша. Според Мирчев тази власт нищо друго не може да прави, а само да тупка топката, докато влезе договорът СЕТА, докато Турция изнесе ислимска революция в България и прочие.

коментар

  • Мунчо

    19.07.2017 at 13:53

    Е, опитват се официално да назоват истината: „… нов тероризъм – преди ставаше на три месеца веднъж, а сега е на седмица по два пъти. Самата честотност трябва да ни заостри вниманието.“ Обикновените българи го видяха отдавна, още когато започнаха усилената нова ислямизация в България на турците в Кърджалийско и Лудогорието, сред помаците в Западните Родопи. На следващ етап – на циганите в Пазрджик и други места с голяма гъстота на циганския етнос. Реално държавата може да се справи с проблема, ако офицално го определи като тероризъм и се бори с него като с вид тероризъм с непосредственото признаване на това и съответно съществено съдействие на ЕС в борбата с него. Това трябва да стане час по-скоро, докато не е станало късно. Иначе има опасност народът спонтанно да отреагира остро на непрестанно нарастващите провокации. А може би тези, които внушават на циганите това поведени имат точно това за цел – България да бъде въвлечена в ситуация на „арабска пролет“ или „майдан“. Е, ще му дадат друго наименование – може и да са го измислили вече. Но съществува опасност, изстрадалите българи да изненадат „политинженерите“ с реакцията си!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.