Ани Салич се разведе и развърза синджира! Даже си прати детето на танцьорка

7 Dni Sofia17.07.201717601
ани салич

Ани Салич съвсем го е ударила на живот след раздялата с мъжа си Бранко. Свободата толкова се усладила на новинарката, че тя потърсила алтернативи кой да се грижи за децата й, за да може да се радва на срещите с приятели.

Понеже синът й Лазар вече бил самостоятелен, имал среда и занимания, за които Ани не се тревожела, тя решила да отдели от дома и дъщеря си Хана. Момиченцето вече цяла година посещавало популярна школа за танци в столицата, където майка й плащала по 60 лева такса за посещенията й за седмицата. Ръководителката на студиото намекнала на Салич, че организира летен лагер на Боровец срещу немалка такса и журналистката побързала да впише в списъка името на дъщеря си. Там малката Хана била ангажирана с игри, тренировки и здравословно хапване, а майка й дори забравяла да й се обажда по телефона, за да научи дали всичко е наред.

В другата крайност били емоциите на бащата Бранко, който след разтурването на семейното гнездо рухнал и откровено страдал за децата си. Решението на съда за срещите с наследниците му не било в негова полза, но Салич се въздържала от безскрупулност поне в това отношение и не заявила лимит на вижданията с малките.

В кулоарите на Нова телевизия усилено шушукат, че разводът се отразил на Ани повече от ободряващо. Освен че новинарката сменила външния си вид, вече не била вулкан от нерви и дори се държала любезно с колегите си – навик, който журналистката загубила още в зората на кариерата си. Телевизионерката се фукала и с нови тоалети, а вече нямала търпение да излезе в отпуск, като по всяка вероятност щяла да се наслаждава на кристалните води и девствените плажове на гръцкото море. В чия компания щяла да летува, Салич не повдигала завесата, но нетърпението й изглеждало подозрително, сякаш в живота й вече присъствала нова тръпка.

ИЗТОЧНИК: РЕТРО

коментар

  • Нострадамус

    19.07.2017 at 20:11

    Бях започнал да се чудя,защо се разхубави последно време.Щастливата жена е винаги хубава..Понякога семения живот си е жива мъка.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *