В изключително тъпо интервю Спас Русев ЗАКРИ ЛЕВСКИ!

7 Dni Sofia15.07.201728220
спас русев

Собственикът на Левски даде интервю за агенция Блиц. Анонсирано като ексклузивно, то се оказа всъщност доста тъпо. А единствената новина от Русев е, че оряза с 2-3 милиона феновете на Левски, което със сигурност е грандиозен удар по клуба. Защото на отбора на народа това му е единствената опора – народа. И когато идва един диджей от Перник и посяга и на това, нищо добро не чака клуба. Все едно на милионера Русев да му кажеш, че има в банка само няколко стотин хиляди лева.

Ето и въпросите, свързани с Левски:

– Неотдавна определихте влизането си в Левски като “случайно стечение на обстоятелствата”. Думите Ви предизвикаха различни коментира. Съжалявате ли за думите си или стоите зад тях?

– Нещата в живота се случват заради някакво стечение на обстоятелства. Не мога да кажа, че съжалявам за думите си, но не мога да кажа и, че “Левски” е нещо, в което не влагам емоция. Това е изключително публична дейност, тъй като са ангажирани емоциите на стотици хиляди души. Опитвам се да постъпя отговорно към всички тези хора, които обичат “Левски”.

– За първи път от 7 години “Левски” наруши негативната си традиция да отпада в първия кръг от европейските клубни турнири. Има ли сили отборът да елиминира “Хайдук” в четвъртък?

– Със сигурност мога да кажа, че отборът и спортно техническото ръководство имаме това желание. Силно се надявам, че това ще се случи в реванша с “Хайдук” другата седмица.

– Колко далеч ще стигне “Левски” в лига “Европа”?

– Би ми се искало “Левски” да отиде максимално далече, до класиране в групите за лига “Европа”. Но все пак и това, което постигнаха до момента, е в правилната посока.

– Вече 10 години “Левски” не е ставал шампион. Привържениците на отбора жадуват титлата, направена бе скъпоструваща селекция. Имат ли сили “сините” да са конкурент за първото място?

– “Левски” е отбор, който не може да има друга цел освен шампионската титла. С такова намерение и желание влизаме в шампионата.

ПП: Припомняме, че едно от основните обвинения към Спас Русев е, че играе по свирката на Кирил Домусчиев с надеждата да претопи феновете на Левски и да отвори място за влизане на делиорманския олигарх в София.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *