Само в 7DniSofia.bg

Любимата министърка на Бойко аха да овдовее! Съпругът й пипна страшна болест

7 Dni Sofia15.07.201727250
екатерина захариева

Щастливо омъжената Екатерина Захариева едва не овдовяла, след като нечувана по нашите географски ширини болест мигновено срива съпруга й.

Нещастието застигнало външната ни министърка и мъжа й Ангел на хиляди километри от България, в подножието на Хималаите, където двамата отиват, за да се запознаят с местната култура и да се отдадат на общата си страст – катеренето. Тъкмо пристигнали в свещения индуистки град Ришикеш, когато Ангел се почувствал зле, въпреки че допреди часове не давал никакви индикации на болен и изнемощял човек.

Екатерина запазила самообладание, но истински се уплашила, когато съпругът й започнал рязко да вдига температура, да се тресе и да халюцинира. Местните жители на града се притекли веднага на помощ и обяснили на Захариева, че Ангел е повален от рядка амебна зараза. Хванал я е чрез храната, която консумирал, и инфекцията се настанила в дебелото му черво, пише „Ретро“.

Носили цяла торба с европейски лекарства, той пил от всичките с надеждата, че все някое ще му помогне, но не успял да се оправи за една седмица и дори се влошавал.

Захариева веднага започнала да организира връщането им обратно към България, но местните им предложили билкови хапчета тяхно производство, които впоследствие спасили тежко заразения архитект.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...