Само в 7DniSofia.bg

Любимата министърка на Бойко аха да овдовее! Съпругът й пипна страшна болест

7 Dni Sofia15.07.2017
екатерина захариева

Щастливо омъжената Екатерина Захариева едва не овдовяла, след като нечувана по нашите географски ширини болест мигновено срива съпруга й.

Нещастието застигнало външната ни министърка и мъжа й Ангел на хиляди километри от България, в подножието на Хималаите, където двамата отиват, за да се запознаят с местната култура и да се отдадат на общата си страст – катеренето. Тъкмо пристигнали в свещения индуистки град Ришикеш, когато Ангел се почувствал зле, въпреки че допреди часове не давал никакви индикации на болен и изнемощял човек.

Екатерина запазила самообладание, но истински се уплашила, когато съпругът й започнал рязко да вдига температура, да се тресе и да халюцинира. Местните жители на града се притекли веднага на помощ и обяснили на Захариева, че Ангел е повален от рядка амебна зараза. Хванал я е чрез храната, която консумирал, и инфекцията се настанила в дебелото му черво, пише „Ретро“.

Носили цяла торба с европейски лекарства, той пил от всичките с надеждата, че все някое ще му помогне, но не успял да се оправи за една седмица и дори се влошавал.

Захариева веднага започнала да организира връщането им обратно към България, но местните им предложили билкови хапчета тяхно производство, които впоследствие спасили тежко заразения архитект.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.