Лили Иванова дере кожите на феновете си! Цените на билетите й, са главозамайващи

лили иванова

Буквално дере кожи примата на родната естрада Лили Иванова. Цената й скача с цели 20%.
Певицата се е самозабравила и хонорарите, които взима, са главозамайващи, недоволни са почитателите й. За пореден път редица фенове на Лили няма да могат да чуят на живо любимката си заради безумно високите цени на билетите, коментираха от „България Днес“

Колосалните 120 лева иска Иванова за кратко участие в тузарски бар във Варна. Морската столица посреща Лили през август за едва два часа. Освен да се бръкнат дълбоко за билет, посетителите на заведението ще трябва и да консумират скъпи питиета през цялата вечер.

Участието на Лили във Варна е кратка спирка между двете турнета на примата. Освен концерти в няколко града в страната през ноември и декември примата ще пее извън родината.

До последно се пазеше в тайна, че Лили ще бяга от страната точно преди коледните празници. Само преди два дена певицата окончателно обяви датите и местата за концертите си. Берлин – в зала „Темподром“, Мадрид – театър „Лопе де Вега“, и Милано – театър „Каркано“, са домакини на примата тази зима. Вече има купени билети за концертите и в трите града, които са на цени между 44 и 98 евро и се продават онлайн.

Както по- рано писахме, тази есен за Лили ще е мощна финансова инжекция. Иванова ще пътува из страната и в Европа, след което ще си даде дълга почивка. Примата дори е отказала няколко примамливи предложения за частни изяви по Коледа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.