Секс-сканда разтресе bTV! Шефът на новините изгоря, заради ревнива водеща

7 Dni Sofia13.07.2017
николета

Водещата на спортната емисия по Би Ти Ви Николета Маданска и шефът й Венелин Петков май са в обтегнати отношения.

В последно време двамата често се карали и ту се събирали, ту се разделяли. Запознати издават, че в момента чаровната блондинка и началникът й са си дали кратка почивка един от друг и не се знае дали ще продължат житейския си път заедно, писа „Уикенд“.

В началото на връзката им чувствата взели превес и влюбените се носели на крилете на щастието, но постепенно неразбирателствата ставали все повече, а честите скандали тровели ежедневието им. Карали се не само по работа, но и заради прекомерната ревност на Николета, която граничела с патология.

Блондинката полудявала само при мисълта за красивите и напористи репортерки в телевизията и спретвала невиждани сцени на любимия си, без дори той да й дава повод за съмнение. Говори се, че Петков също избухвал многократно и наскоро с Маданска взели решението да си дадат кратка почивка, през която да обмислят добре дали искат да продължат връзката си. Водещата си пуснала двуседмичен отпуск и заминала на море, като междувременно отпразнувала и рождения си ден на 1 юли без Венелин.

Наскоро Николета чукна 33 и получи много поздрави. Хора от обкръжението й издават, чешефът на Би Ти Ви новините не присъствал на празника.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории