Галена взе акъла на Филип Плейн! Дизайнерът я прие в имението си и я облече за 200 хил. евро (ВИДЕО)

Галена1

Филип Плейн участва в най-новия видеоклип на Галена. Той отваря вратите на своeто имение в Кан за снимките на “The Boss”. Музикалната лента е заснета на Френската ривиера в Монако.

Снимките на клипа, с режисьори Павлин Иванов – BASHMOTION и Добромир Киряков, са направени по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията на германския дизайнер в имението му.

 Присъстващи на ревюто са около 250 лично отбрани гости, сред които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс и Флойд Мейуедъри.

Сюжетът се доразвива по време на афтър партито, в което главни действащи лица са Галена, самият Филип Плейн, известният графити художник Alec Monopoly, Akon и други известни гости на култовия клуб Jimmy’z, намиращ се в Монте Карло.

В клипа Галена е облечена изцяло от ектравагантния дизайнер. Сред аутфитите се открояват ценни палта от редки и изключително скъпи кожи, като цената на някои от тях достига до 45 000 евро, а общата стойност на всички дрехи и аксесоари е над 200 000 евро.

“The Boss” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Песента впечатлява с модерното си звучене и умелото преплитане на музикални стилове и ритми.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *