Само в 7DniSofia.bg

Това ли е новата любовница на Делян Пеевски!? Или само работи за него…(Снимки +18)

7 Dni Sofia13.07.201717290
Елизабет

Репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева сложи в малкия си джоб миски, плеймейтки и други подобни силиконови същества.

За разлика от тях Бети показа яко секси тяло и най – важното всичко по него си е натурално.

Красавицата се намира на почивка в Слънчев бряг заедно с приятели. Една от които е плеймейтката Маги Бадер, стана ясно от снимки, които е публикувала във Фейсбук профила си. На друго фото тя е с певеца Илиян.

Мнозина присмехулници твърдят, че Методиева е новата любовница на Делян Пеевски. Може би защото направи главоломна кариера в неговия вестник „Телеграф“, а така също и в контролираното от Корпулентния предаване “Папараци”.

Да спиш с представител на Фамилията не е новост в медийната група. Шеф в спортен вестник там и досега е сочен с пръст като един от малкото, скочили в леглото на майката.

Всъщност Бетито от малка я влече журналистиката, а по професия е филолог. Завършва Софийския университет през 2015 г. През февруари 2016 става носителка на титлата „Лейди България“, а след това получи най-големите модни титли в света: „Miss Top of the World“.

Слухове свързват журналистката с Борислав Комсийски и бизнесмена Димитър Тодоранов, но въпреки това тя все още е свободна. Всъщност трябва да питаме Пеевски…

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...