Асен Блатечки купува ново жилище на Диляна Попова в центъра на София

Асен и Диляна

Моделката и актьорът са в търсене на ново жилище. Блатечки е решил да купи ново жилище за красивата брюнетка, която го дари със син на име Борил. Асен държи Диляна и наследникът им да са устроени добре и на тихо и спокойно място. Ето защо двойката избира апартамент близо до центъра на столицата, но на не толкова оживено място.

Диляна и Асен тръгват заедно от жилището на моделката и се отправят към един от най-скъпите квартали в столицата. Там двамата прекарват повече от час в оглед на избран апартамент и дълъг разговор с посредник. По всичко личи, че двамата държат да изпипат всички детайли преди окончателното сключване на сделката.

Жилищата, които гледат Асен и Диляна, са сред най-скъпите в София. По всичко личи, че парите не са проблем за Асен, който наскоро пусна филма си “Бензин”. Попова е решила, че иска нов дом, и Блатечки е готов да изпълни желанието й.

По-нисък от земята, след като би шута на бременната си любовница, сега лошото момче на българското кино с подвита опашка е готов на всичко да спечели отново доверието й. Диляна така и не намери друг след аферата с Асен и изглежда, че и не търси.

След като остави Попова с бебе на ръце, за да се върне при жена си Катерина, дълго време срещите между моделката и актьора бяха единствено и само заради общия им наследник. Дълго време Диляна не искаше и да чуе за Асен и дори беше ограничила срещите на малкия Борил с татко му.

Лошите чувства вече са в миналото и Диляна завинаги е простила на Блатечки. Двамата прекарват често заедно, което буди слуховете, че между тях връзката е подновена. Столични клюкари раздухват, че Асен и красавицата отново си лягат заедно.

Не е ясно дали любовта отново е пламнала, но със сигурност Диляна и Асен отново са си много близки. Ексдвойката и малкият Борил дори прекарват всеки уикенд заедно като истинско и здраво семейство.

От фотосите, с които единствено “България Днес” разполага, ясно личи, че няма напрежение между Попова и бащата на сина й. Двамата дори си делят домакинските задължения като изхвърлянето на боклука.

Въпреки горещините Диляна е с модерни и много затворени обувки, което искрено учудва минувачите. Ултракъсите панталонки подчертават перфектните крака и дупе на моделката.

Дали новото жилище, с което Попова ще се сдобие, е само мил жест от таткото на първородния й син, след като разби сърцето й, или двамата отново са интимни, все още не е ясно. Сигурното е само, че малкият Борил винаги ще ги свързва по един или друг начин и Блатечки е категоричен, че с която и жена да дели един покрив, винаги ще се грижи за сина си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *