Безработната Цвети Стоянова пръсна 6 бона за бижута в мола! Кой е новият ѝ спонсор?

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова пръсна с лека ръка 6000 лева за бижута в дизайнерски магазин в столичен мол.

Макар да не работи от месеци, станалата известна с опита си за самоубийство гимнастичка очевидно живее като богата арабска принцеса, а продавачки и обслужващ персонал се чудят откъде тя разполага с толкова средства, за да харчи баснословни суми за неща, далеч от първата необходимост, съобщи „Таблоид“.

Гимнастичката тотално преобрази и имиджа си и естествената й и невинна красота бе заменена с модерен кифленски имидж ала оборотна столична бръмчалка. Цвети започна да пръска луди пари за маркови дрехи и аксесоари, което пък породи съмнения у някои хора доколко праволинейно тя е използвала набираните дарения за лечението си. Публична тайна е, чесемейството й е бедно, баба й кара на едната пенсия, а баща й е треньор по бокс със символични доходи.

Миналата седмица, в спокоен делничен следобед, Цвети Стоянова събра погледите на продавачки и шопингуващи, след като обиколи магазините на столичен мол и си тръгна с няколко пълни торби. Най-големият урожай обаче бившето златно момиче направи в бижутерията на дизайнерката Крушкина, където гимнастичката пръсна близо 6000 лева за колие, няколко чифта обеци и специален накит за главата ала арабска принцеса. И вместо да се притеснява от коментарите, които ще отнесе, Цвети веднага се нащрака с новите си придобивки с камъни „Сваровски“ и ги публикува в социалната мрежа, за да събира хорското одобрение.

На практика обаче никой не е запознат откъде Стоянова има такива доходи, за да харчи с широки пръсти, дивят се приятелите й. Тя единствена от отбора на златните момичета не получи т.нар. олимпийска пенсия за заслуги заради факта, че направи опит за самоубийство. възможно на мястото на футболиста Александър Любенов да се е настанил далеч по-заможен господин в сърцето й, който да осребрява касовите бележки от шопинга.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории