Ето го новият Григор! Няма да повярвате къде тренира със сина на Бекъм

7 Dni Sofia10.07.2017
бекъм

Григор Димитров преди няколко дни изнесе специален урок на Ромео Бекъм на корта, стана ясно от разпространено видео, което бе заснето от съпругата на футболната легенда – Виктория. Единият от тримата синове на звездното семейство тренира в академията на Рафаел Надал в Манакор, Майорка. БЛИЦ разкрива, че отскоро част от нея е и българин. 17-годишният Митко Пашев също се подготвя в люпилнята за талантливи тенисисти.

„Да, познавам Ромео, бързо се сприятелихме. В последните две седмици всеки ден сме заедно. Ромео не се счита за голяма звезда, нормално момче е. Днес започва третата ми седмица в академията на Надал. Тук е страхотно, всичко е на много високо ниво“, разказа Митко Пашев, който преди заминаването с родителите си за Майорка е състезател на ТК Локомотив (Пловдив), където е подготвян от Дора и Стефан Рангелови.

„Ромео играе повече за удоволствие, но личи, че има потенциал. Винаги го побеждавам, но все пак аз съм по-голям от него с почти три години. Наскоро играхме и футбол заедно, там е по-добър. Аз обаче вкарах три гола, а след мача взе накитниците ми за спомен“, разказа още младият ни тенисист, който е сред най-върлите фенове на Григор Димитров и е амбициран да жъне успехи като хасковлията.

Митко се надява много скоро да се запознае и със звездния баща на съотборника си от академията на Рафа Надал – Дейвид Бекъм. А когато е в родния си Велинград, поддържа форма с мачове срещу баща си и партньора му на двойки Тома Чонков от местния клуб „Double trouble“ (б.р. – в превод: „двойни проблеми“).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.