Унищожителен Сектор Б! Как пък една партия не посмя да каже това

7 Dni Sofia09.07.201720740
паметник

Как пък една партия не си развали неделния рахат, за да заклейми позорното запалване на крана пред НДК, който трябваше да демонтира паметник, останал ни от комунистическо време. Пардон, направи го една партия, тази на народа. Направи го Сектор Б, заради който Левски е отбора на народа.

Ето кървавата декларация на тези момци:

По повод новината, че малки келеши-наследници на червените шумкари, партизани, обирджии на мандри, атентатори от Св. Неделя и тн са изгорили в техен стил по нощите крана, който демонтира шестокрилното недоразумение пред НДК бихме искали да направим следния коментар:

Не можеш да бутнеш мемориален комплекс – гробище на незнайния войн и да пратиш табелките с имената на героите, паднали за националния ни идеал и извоювали легендарни победи в няколко поредни войни по някакви складове и мазета. Не можеш да замениш лъва, който държи картата на Санстефанска България с това шестокрило бетонно безвкусно нещо. Това там не е история и бутането му само ще възстанови една огромна историческа несправедливост! И 5 крана да запалите по шумкарски по нощите пак няма да спрете процеса на нормализиране на нацията! Никога вече комунизъм!

“Музиката свири. Знамето се вее. Лъвът реве! Марширува като на парад през целия Букурещ нашата Първата, Желязната, Шопската дивизия. Вижте сега българския войник. Той може да няма гащи, но победи! Той може да носи скъсани панталони, но победи! Той може да мъкне смачкан шинел, но победи! Гащите се купуват, панталоните се закърпват, шинелът се изглажда….славата не се купува, честта не се закърпва, поражението не се изглажда! Вижте сега българският войник, марширува като на парад през целия Букурещ!”

кап. Георги Георгиев, “Един от Първа дивизия”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *