Ограбеният от убиеца на Виола, разказа за ужаса на магистралата. Стефан взел ЛСД, след което го пребил

Стефан убиец

Разбрах, че съм пребит и ограбен от убиеца на Виола, когато се прибрах в София и майка ми ме прегърна, каза по БТВ Звездимир Ташев. Програмистът и приятелката му се качили на стоп при Стефан Станев, който след като закла Виола тръгнал към морето.

“В началото се държеше нормално. караше със 100 км. ч. Питаше ни каква музика слушаме. Позволи ни да ядем в колата му. Изглеждаше нормален. В един момент ме попита дали вземам ЛСД, той редовно го оправил. Това ни притесни”, разказва Звездимир.

Малко след това Стефан спрял, за да отиде по малка нужда край магистралата. Когато скочил от джипа отворил вратата до мястото, където седял Звездимир и започнал да го бие с бокс по главата.

 “Вадете всичко ценно – пари, лаптопи”, заповядал Стефан. Приятелката му изхвърлила целия багаж навън и излезнала от колата. започнала да маха на преминаващите автомобили. В този момент Звездимир пада навън, а убиецът го преджобил. Взел 185 лв. След това избягал и ги оставил на магистралата. Зведзимир е подут от побоя, от главата му тече кръв.

“Обадихме се на 112. Линейката дойде след 40 мин. Оказа се, че полицейската кола ни е подминала. Това, което се случи с мен и с Виола е заради бездействието на институциите. Гледах бившата му съпруга, която е подавала много сигнали срещу него, но без резултат”, казва жертвата на убиеца. Звездимир работи като програмист. Въпреки преживяното той няма намерение да емигрира от страната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *