Скандална! Алекс Раева разкри защо е зарязала диджей Дончо! Готова е да роди от новия си мъж

Алекс Раева

Личният живот на Алекс Раева е низ от разочарования и неочаквани обрати. След бурните връзки със Слави Трифонов и бизнесмена Камен Атов, водещата на „Х Фактор” се кротна до популярния диджей Дончо и всички им предричаха безоблачно бъдеще, но уви – вместо да чуят Сватбения марш или да се радват на бебешки плач в дома си, двамата си казаха „сбогом” и пътищата им се разделиха.

Оказва се, че певицата и диджеят са разделени от 2 години, но са съумели да запазят сравнително добри отношения. Дори понякога се случвало да работят заедно, та никой не заподозрял, че са сложили край на връзката си, само най-близките им хора знаели за разлъката. В началото двамата бяха много влюбени и той даже заряза майката на детето си заради Алекс, но постепенно някои несходства в характерите им изплували като буреносни облаци в отношенията им. Говори се, че на хубавицата й писнало да дундурка Дончо и да плаща екзотичните им екскурзии, както и да поема всички разходи по съвместното им съжителство. Затова, макар й трудно, взела решението да му бие шута и да продължи живота си без него.

Другата причина за раздялата им се кореняла в нежеланието на Дончо да има бебе от водещата. Тя подхвърлила пред свои близки, че за разлика от Дончо, сегашният й приятел споделял желанието й за бебе – дори планирали да започнат с опитите веднага щом приключат ангажиментите й в музикалното шоу „Х Фактор”, пише „Уикенд“.

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” след три месеца ще чукне 37 години и ясно чувала тиктакането на биологичния си часовник. Неотдавна тя се зарече да зачене преди да навърши 40 и сега възнамерявала да изпълни заканата си. „Майка ми ме е родила горе-долу на тази възраст, така че нямам притеснения в това отношения. Готова съм за дете и го искам”, споделя Алекс.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.