Джамбазки: Крайното решение е да няма гета, ромите трябва да се разселят между нормалните граждани

ангел джамбазки

Убеден съм в провала на интеграцията у нас. Причината за това е сбърканият модел за изграждане на гражданските различия в обществото в Европа. Затова виждаме и това по улиците. Всъщност тези хора не се променят, а иска да променят теб. Това каза евродепутатът и Ангел Джамбазки (ВМРО) в ефира на Нова телевизия.

„Не може да се каже колко пари точно са похарчени за ромското включване. Работещият модел на вписване на гражданите в обществото минава през желание и образование. Този провален модел на интеграция заплашва самите основи на българската държава и държавност. Затова все по-често ще има случи на пребиване на деца с брадви. Гетото създава напрежение. Това трябва ясно да се разбере“, подчерта той.

Джамбазки добави, обаче че има и много български граждани от цигански произход, които са се вписали в обществото и не могат да се различат.

„Тенденцията е времева и географска. Където има по-голяма концентрация на гета нападенията ще зачестяват“, прогнозира евродепутатът. По думите му трябва да признаем, че има такъв проблем, а той ще става все по-етнически.

Ангел Джамбазки отрече умишлено да не се решава този проблем от политиците заради дивиденти. „Става дума за политическа импотентност и нежелание да се реши този проблем. Нужно е тези, които не желаят да спазват закона, да усетят законната репресия – да им се разрушават незаконните къщи и да се изселват. Крайното решение е да няма гета, те да се премахват и тези хора да се разселват между нормалните граждани. Така ще им се наложи да се интегрират. Нужна е ефективна наказателна процедура. Повечето от тези хора са с множество криминални прояви. Аз съм привърженик на връщането на смъртното наказание“, призна Джамбазки.

коментар

  • Неда

    10.07.2017 at 22:04

    Аз подкрепям идеята на г-н Джембазки,гласувам за връщане на смъртното наказание! Защото нашата държава стана разграден двор!Всеки си върши зомлуци,убийства,кражби, изнасилвания,наркомания и какво ли още не!Без да има сериозно наказани и заслужили без компромисна присъда!Изродите нямат страх,знаят че щ ги пощадят и пак ще са на свобода и пак ще безчинстват!До кога бе управници,до кога бе съдий и прокурори?Що народ изтрепаха тези цигани,без да им се потърси сметка,колко душици изгоряха и паричките им по долен начин вземаха!И колко още да търпим,ние с тях да се съобразяваме и да им се подчиняваме!До къде я докарахме пази Боже,циганин депутат,циганин барон,цар, царица и незнам си какво!Опомнете се хора,циганите са удобни на някой партийни за да ги манипулират!И от там те стават недостигащи защото имат големи връзки!Та така ли до ден днешен не се взеха мерки с/у тел.измамници,да не би да е от вчера това престъпление!Хайде сега значи някой се облажва от тях!Действайте не ми мрънкай Цацаров,защото огъня до сега тлееше,но вече се разгоря и то силно и навсякъде!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *