Полужив! Българин припадна от пиене в Слънчев бряг. Две англичанки го пазиха (СНИМКА)

пияници

Полужив на вид мъж, изглеждащ почти като труп, прекара доста часове тази нощ проснат на тъмна алея срещу хотел „Континентал“ в западната част на Слънчев бряг. Тялото му бе сбутано в храстите. Минувачи се стряскаха, притеснявайки се да не му е прилошало.

„До ръката му обаче имаше бутилка бира, а човекът, макар и едва – примигваше“, твърдят очевидци, които изпратиха кадър и в редакцията на „Бургас Инфо“. 45 минути след полунощ срещу неделя. „Притеснихме се, но край човека имаше две англичанки, които с умели движения го пазеха. Подаваха сигнал и на колите, които паркират в района, така че да не го смачкат.“, казаха хората.

 Според тях чужденките са се вживели в ролята на регулировчици и буквално следели всяко евентуално трепване на падналия човек. Не се знае дали по някое време е дошла полиция. „Вероятно е препил, но подобни гледки не са приятни за хората, които искат просто да паркират. Ами, ако го бяхме сгазили? Добре, че англичанките действаха като служители на паркинг, за да не стане беля“, коментираха шофьори, стресирани от ситуацията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.