Само в 7DniSofia.bg

Предлагат 120 бона на Мис Плеймейт да влезе във „ВИП Брадър“, тя се дърпа

маги бадер 2

Актуалната Мис Плеймейт е нахално ужахвана от Нико Тупарев. Маги Бадер може да се окаже черешката на тортата на плеймейтското съсловие в новия сезон на ВИП Брадър. Както вече стана ясно, наесен прага на Къщата ще прекрачат силиконки, сред които Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и Джулиана Гани. Последната Мис Плеймейт също може да се присъедини към отбора им, ако склони да приеме доста примамливото предложение на продуцента.

Досега май сумата от 120 хиляди лева не е предлагана на плеймейтка, за да участва в риалити формата. Маги не крие, че е останала доста изненадана от интереса на Нико Тупарев към нея. Тя не се има за скандална личност, която да вдига рейтинга на шоуто с непрестанни препирни с другите съквартиранти. Няма и как да се напие и да направи някоя изцепка, защото почти не близва.

 Оказва се, че Бадер е желана в Къщата най-вече заради липсата й на притеснения да се показва гола. Но Тупарев май се е объркал, ако си мисли, че по цял ден ще се разхожда дибидюс… А и красавицата има сериозни съмнения дали няма да последва съдбата на Светлана Василева и Златка Димитрова, които станаха за смях пред цяла България.

Въпреки че стана известна със спечелването на еротичен конкурс, Магдалена предпочита да не забърква името си в скандали и бяга от типичния образна плеймейтка. Затова и все още не е дала окончателен отговор на Тупарев, който от няколко седмици я обстрелва с офертата си.

Има и друга причина, поради която Мис Плеймейт се колебае дали да влезе в Къщата. Тя има петгодишен син и връзката й с него е много силна. Затова не иска двамата да са разделени за дълго. Дори сега планира лятна ваканция само за тях двамата, за да може да си навакса за пропуснатите мигове с него напоследък.

Но пък, от друга страна, тези 120 бона са си много пари, които с фотосесии ще изкара за години. А така ще може да помогне и на себе си, и на сина си. Така че, нищо чудно парите отново да победят, пише „Телеграф“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.