Билкар от драгалевци успял да излекува Славка Калчева!

Славка калчева

Изпълнителката на най-слушаната сватбарска песен „Бяла роза” – Славка Калчева, предпочита да се лекува с билки. Не че не вярва на лекарите, но е убедена, че чрез лечебните треви тялото й се трови по-малко, а гаранцията за здраве е по-голяма, научи HotArena.

„Билките, които аз използвам, са жълт кантарион, бял равнец, риган. Преди време бях на гости на една приятелка в Котленския балкан и тя ме заведе в едно много хубаво селце – Скала, за да берем билки, и ми показа доста, които не познавах. Наистина вярвам, че за всяка болка има билка. Имам и книга за билките, която често разлиствам и ползвам”, споделя певицата.

Тя не крие, че преди време се сблъскала със здравословен проблем и успяла да го преодолее с помощта на лечебни треви, които растат по нашите земи.

„Имах сериозни здравни грижи. За да се отърва от тях, ми помогна един билкар от Драгалевци. Сигурна съм, че аз се излекувах с неговите билки. Вярвам, че билките наистина лекуват, само че трябва малко повече време да се пият и да се прояви постоянство”, споделя Славка Калчева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *