Само в 7DniSofia.bg

Алисия се появи на участие без бельо и си показа… (СНИМКИ+18)

Алисия1

Коя звезда прави едни и същи изцепки нон стоп? Това е Алисия и HotArena получи поредния сигнал, отнасящ се до нейния прословут бюст, който мине се не мине – вземе че избяга от пазвата й и се покаже навън.

Звездата на „Ара“ често си позволява или да не носи сутиен под роклята, или да й се размести бельото, или направо си залага на огромните деколтета, с които определено често й се случват разни инцидентни случки, докато извива глас на сцената.

На поредното фото, което ни изпрати наш читател, Алисия се е навела и докато успява дапридържа едната гърда с лявата си ръка, в която е и микрофонът, то другата се шляе произволно.

Зърна този път сякаш не се виждат върху кадъра, но информаторът твърди, че ги е видял.

В крайна сметка или подателят на сигнала е влюбен в бюста на Алисия и не изпуска снимка, на която той да е в близък план и да ни я изпрати, или просто певицата нарочно си създава предпоставки да й се вижда съдържанието на деколтето й, особено когато обективите около нея са настроени да снимат.

Да не забравяме, че певицата има какво да покаже и го направи преди време, като излезе на корицата на известно мъжко списание.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...