Христо Стоичков чака ново бебе!

7 Dni Sofia08.07.2017
Стоичков Деца

В семейството на Христо Стоичков скоро отново ще се чуе бебешки плач. Носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е в очакване на второто си внуче, твърди сензационно „Ретро“. По-малката дъщеря на Камата е бременна от съпруга си – хърватина Лука, с когото се венчаха през миналия август с пищно тържество в Етрополския манастир.

Христина пазела радостната новина в тайна, защото се притеснявала от лоши очи и уроки и единствено нейното семейство и родителите на мъжа й знаели за бременността. Двамата с Лука са заедно от четири години, но след сключването на брака си взели решение, че вече им е време да увеличат фамилията с още един член. Полът на бебето отдавна бил ясен, а по всяка вероятност наследничката на легендата на „Барселона” щяла да кръсти новороденото на татко си, към когото е силно привързана. Христина се чувствала спокойна, а съвети за бъдещото майчинство получавала най-вече от сестра си Мика, която роди момиченце през септември миналата година.

И двете дъщери на Стоичков живеят в Маями, а първородната внучка на Камата непрекъснато гостувала в дома на леля си. Наскоро Христина и мъжът й публикуваха в социалните мрежи мил фотос, на който позират с малката Миа, а семейните им приятели коментираха, че родителството страшно им подхожда. Хърватинът от своя страна отговори: „Остава още малко“, с което потвърди предстоящото щастливо събитие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.