Само в 7DniSofia.bg

Ужасяващ удар по Левски за мачовете с Хайдук и Лудогорец

7 Dni Sofia07.07.2017
Митов Буш Левски

Атакуващият полузащитник на Левски Антонио Вутов шокира всички в Левски в часовете преди реванша със Сутиеска, завършил 0:0. Треньорът Николай Митов разкри след мача снощи, че талантът е пострадал в хотела, което го извади от групата за двубоя с черногорците. БЛИЦ СПОРТ научи какво се е случило с Вутов, който дори е бил хоспитализиран в местна болница по спешност.

Инцидентът с него се случва в банята на хотелската му стая. За лош късмет стъклото на душ-кабината се свлича и се троши върху краката му. Веднага шурнала кръв, а Вутов се развикал от болка, след като пострадал. Единият от съотборниците му, с когото делял стая, пръв му се притекъл на помощ и повикал докторите на тима и треньорите. Те откарали Вутов в местна болница, където се наложило да зашият няколко от по-дълбоките прорезни рани.

Младежкият национал се прибра тази нощ с отбора, като очакванията са да бъде извън терените десетина дни. При това положение Митов няма да може да разчита на едно от новите си попълнения за първия мач с Хайдук (Сплит) (13 юли) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Вутов почти сигурно отпада и за старта на първенството – домакинството на Лудогорец на 16 юли.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.