Съпругът на Белослава полудя! Излови я с циганин, край на брака

7 Dni Sofia06.07.201785600
белослава

Певицата Белослава обича да се хвали с 20-годишния си щастлив брак, ала изглежда, че краят на безоблачния й семеен живот е близо.

Запознати издават, че наскоро съпругът на талантливата певица Евгени Йонов направил сериозен проблем заради увлечението й по музиканта Живко Петров, с когото са колеги от много време. Публична тайна в музикалните среди е, че двамата са оплетени в романтична афера. Досега мъжът на изпълнителката си затварял очите за похожденията й, ала чашата на търпението му вече преляла и по думите му връщане назад нямало, писа „Уикенд“.

В началото отношенията на Белослава и талантливия пианист Живко Петров, който е любимец и на вечната Лили Иванова, били само професионални, но покрай съвместната им работа и участия из страната, двамата се сближили повече от допустимото. В музикалните среди се шушука, че интимната им афера датира от няколко години и съпруга Евгени отдавна подозирал за нея, но предпочитал да си затваря очите, тъй като през годините и той имал своите забежки.

В последно време обаче Белослава изглеждала все по-хлътнала по музиканта, неглижирала съпруга си и накрая нервите на Йонов не издържалиТой заявил на жена си, че се чувства като глупак и предпочита да се разделят, вместо да става за смях преди всички. Голяма част от общите им познати знаели за увлечението на певицата, която дори не се стараела да се крие, а това най-много наранило Евгени. Той бил категоричен, че разлъката е неизбежна, но засега все още не мислел за официален развод, защото не му се занимавало с дела и съдилища. „Да прави каквото иска! Омръзна ми от нея!”, споделил художникът пред свои близки. Белослава пък само това чакала и без никакъв свян се хвърлила право в обятията на музиканта.

За родения във Велико Търново пианист се знае, че е от ромски произход и макар че не го крие, той не обича да говори за това. Не желае да коментира и роднинската си връзка с фолк певецаИлиан Тупалката – двамата са братовчеди и изпълнителят на „Пайнер” много се гордее с този факт, докато Живко никога не е споменавал за него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *