Емилия извади на показ мръсните гащи на Коко! Той е…

7 Dni Sofia06.07.201749580
коко динев

Емилия най-после призна, че връзката й с Коко Динев е била безкрайно унижение.

Уважавай себе си достатъчно, така че да можеш да си тръгнеш от това, което не те прави щастлив”, написа певицата в социалната мрежа. И сподели, че едва сега е осъзнала смисъла на тези думи – цели 10 години след като официализира връзката си с „осеменителя” от Сандански, писа „Уикенд“.

Не може да съществува връзка, в която жената е по-силна във всякакъв смисъл от мъжа, пробвала съм, не става, не се получава”, призна изпълнителката. За раздялата с бащата на нейните две деца се говори още от рождения й ден на 21 март. Тогава двамата с Коко пристигнаха на партито и си тръгнаха по отделно. Далеч преди това стана ясно, че бизнесменът е разорен, а жена му на практика го издържа.

Вместо да й е благодарен, той пилееше на хазарт парите й, изкарани по нощните заведения дори когато певицата беше бременна. Понеже мъжът й бе на червено, тя се принуди да се върне на работа по-малко от два месеца след раждането на дъщеричката си Мира и да стане за смях, показвайки все още огромния си заради скорошната бременност корем. Говори се, че през цялото време Динев, вместо да държи мъжкото си достойнство в гащите и да бъде по-нисък от тревата в присъствието на жена си, си е позволявал да й слага рога и дори да я бие, когато го подразни с нещо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *