Баретите не прощават! Арестували обирджиите от мола чисто голи в леглото

7 Dni Sofia06.07.201736500
мол
Шофьорът на инкасото, който бе арестуван за инсценирания грабеж на 360 хиляди лева от автомобила край The Mall в началото на годината, купил трошка на любовницата с крадените пари, пише “Телеграф”, позовавайки се на запознати с разследването.
Друга част от задигнатите пари Явор Георгиев профукал за дограма. Като цяло обаче бил пестелив и не смеел да харчи откраднатото, за да не се набива на очи. Именно затова купил евтина трошка на любовницата си.
Още преди два дни от СДВР и прокуратурата съобщиха, че голяма част от откраднатите пари са открити у приятелката на Георгиев. Те били скрити зад гардероб в спалнята и облепени с лепенки с логото на фирмата за инкасо.
При ареста на шофьора и любовницата му те били изненадани от полицаите, докато били дибидюс в леглото. Очаква се до края на седмицата съдът да се произнесе дали Георгиев ще остане в ареста. Освен него за инсценирания грабеж бяха закопчали неговият приятел Илиян Илиев, съпругата на Георгиев и приятелката му.
От държавното обвинение разказаха, че Явор дал на Илиян собствените си белезници, с които да го върже, както и тиксо, за да залепи устата му. Съпругата му чакала в автомобила наблизо, с който да се оттеглят с плячката. Пишман грабителите успяха да задигнат 360 бона от инкасо автомобил, като другите са останали непокътнати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *