Няма такъв старт на деня! Корнелия Нинова със сензационен бой по ГЕРБ, ето атаката и

7 Dni Sofia06.07.201727560
корнелия нинова

Скандалът със самолетите не е технически, а политически. Опит да се свали имунитета на Радев и да се омаловажи президентската институция. Знаем как управлява Бойко Борисов и че той не зачита парламента. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

“Цветанов е изпълнител на волята на Борисов. Те правят добър театър, но всичко е съгласувано. Всичко е в ръцете на Борисов. Да го решава той. Имат мнозинство, имат изпълнителна власт – нека решават. Президентът не решава това”, допълни тя пред bTV.

“По конституция парламента не може да разследва президента. В постоянната комисия по отбрана, на заседания, само така можем да проследим къде отиват милиардите за модернизиране на МВР. Борисов е поставен в ситуация, в която лавира”, каза лаконично лидерът на БСП.

“По въпросът с Боршош, неофициално тук иде реч за война между Лиляна Павлова и Румяна Бъчварова. Важното е, че двете се обвиниха в корупция. Представяте ли си как изглежда в Европа това, че тук се караме за едни плочки? Както казах, всеки ход е политически. Това пречи на развитието на държавата. Борисов лавира неуспешно. Сутринта избра да уволни Боршош, а след това реши да го върне”, обясни Нинова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *