Какво става в Парламента? Депутатите на Марешки се дистанцираха от него и бензина му

7 Dni Sofia05.07.201724670
5

Пос терминали в патрулките, чрез които шофьорите на място да плащат глобите си. Такива промени в Закона за движение по пътищата предлагат от „Воля“, като поправките вече са внесени в парламента.

В мотивите си депутатите са записали, че така ще се повиши събираемостта на глобите от фишове, както и ще се намали административната тежест за гражданите, тъй като те ще могат да заплащат сумите на място, а отнетите книжките ще се връщат веднага. Другият мотив на вносителите е, че така чужденци няма да могат да напускат страната без да са платили глобите си.

Всичко това накара членовете на останалите парламентарни групи да се чудят какво става с “Воля” – дистанцират се депутатите на Марешки от самия него или просто са много тъпи!?

Как можеш да предложиш закон за ползване на пос терминали, когато те са забранени в бензиностанциите на Марешки!? Цинично е! Не може на твоята бензиностанция да караш клиентите да ти плащат кеш, за да си правиш схемите, а в същото време да принуждаваш шофьори да си откупват актовете, плащайки на място с карта!?

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *