Цветанов в сензационен отговор до Радев за лидерите на ГЕРБ

7 Dni Sofia04.07.201733792
цветан цветанов

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори на нападките на президента Румен Радев, който по-рано днес заяви, че Цветанов разбира от апартаменти, а не от самолети.

Депутатът написа позиция в личния си фейсбук профил. Най-интересен е финалът на написаното, който си е направо сензационен: “Не сме важни лидерите на ГЕРБ, а хората”!

Ето и цялото писмо:

“Приятели, публикувам тук позицията си по повод днешните коментари на президента Румен Радев по мой адрес: Ако има политик в България, който лично и със семейството си, е бил реална мишена и жертва на войните между различните власти в България, това съм аз. Знам поуките и се научих да търся консенсус при всеки казус в парламента и не заради личното си его, а защото българите се умориха от подобни безсмислени битки. Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персонално за създаването на комисията в Народното събрание, която ще анализира дали моделът “Грипен” е най-подходящият избор за военната ни авиация. Да, прав е президентът, че не съм експерт по авиацията и никога не съм твърдял обратното. Като председател на най-голямата парламентарна група, тази на партия ГЕРБ, която спечели парламентарните избори, с колегите сме длъжни да защитим парите на българските данъкоплатци и българската държава, защото те също не са тесни специалисти по авиация. Затова е добре комисията да бъде оставена да си свърши работата и да вземе отговорно решение, а политическият елит да слезе от небето и заедно да работим за земните, делнични проблеми на българите. А колкото до противопоставянето ми с г-н Борисов, съветът ми е: Г-н Радев, не се пробвайте, други вече се провалиха. ГЕРБ е системна, устойчива партия и в нея са важни хората, не лидерите.”, написа Цветанов.

2 коментара

 • аааааа,

  04.07.2017 at 18:27

  връщай апартаментите, крадец.

  Reply

 • КАК СИИКА

  05.07.2017 at 19:45

  ХА ХА ХА -МНОГО СИЛНИ ДУМИ ДАЛИ ДА ИМ ВЯРВАМЕ / МАЙ ЧЕ Е КЪСНО ЛИБЕ ЗА КИТКА !
  !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *