Нещо ужасно се случи в Нова телевизия! Бог да я прости

7 Dni Sofia04.07.2017274810
нова телевизия

Вчера Нова Броудкастинг груп вдигна с един лев цената на пакета за Диема. Което потресе феноете, защото е за трети път за по-малко от година.

Днес, за да има баланс, Нова Бродкастинг груп свали с пореден един милион цената си. И от груп се превърна в морален труп!

Бог да я прости тая телевизия, дето докато стяга битка за борба с фалшивите новини в нета, убива с цензура собствените си такива!

Сутринта Валери Симеонов справедливо се възмути от погазването на приватизационния договор за Български морски флот от страна на Домусчиеви. Братята във всякакъв разрез със закона оставиха без хляб над 1000 души, уволнени без съд и присъда.

В обедните новини от тези думи нямаше и помен. Нормално, все пак Кирил Домусчиев продаде на Нова телевизионните първенства на футболното първенство с договор, който все още никой не е виждал.

Какво става в държавата? Опънаха ушите на Валери Симеонов, Домусчиев с поръчка за 700 млн!

В по-късната сутрин президентът Радев захапа Цветан Цветанов, че не разбира от авиация, а от апартаменти. И общото му с пилотите е това, че говори на автопилот.

В обедните новини дори държавният глава беше зверски цензуриран, а монтажът на изявленията му толкова професионално манипулиран, че няма как да разбереш обелил ли е дума за Цветанов. Нормално, все пак шефката на новините Дарина Сарелска бе разкрита, че е в особено силна финансова прегръдка с хора от ГЕРБ.

От тук нататък нито Сарелска, нито Зурлева, нито Щосел могат да говорят за фалшиви новини, за цензура. Защото точно те дръпнаха щепсела на нормалната Нова телевизия.

Бог да я прости нея.

Беше интересна…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *