Отново има мъж в леглото на Михаела Филева! Няма да повярвате кой палавник е

7 Dni Sofia04.07.201728290
михаела филева

Певицата Михаела Филева прости изневярата на палавата си половинка Павел Николов от рап дуото Павел и Венци Венц и двамата отново са двойка.

Любовта на тийн идолите станала отново възможна по време на актуалното турне The Voice Happy Energy Tour, на което случайно или не те често били „опасно близки“. Връзката си засега Михаела и Павел пазят крайно грижливо в тайна от общественото внимание.

Издайническа целувка на двойката само потвърждава информацията на „Шоу“, която получи от достоверни източници, а именно – че двамата певци са се събрали.

В началото на април Павел и Михаела прекратиха дългогодишната си връзка след жесток скандал, породен от ревността на Филева. Изпълнителката изгони татуирания рапър заради свалка между него и участничка от „Гласът на България“. Запознати издават, че още от самото начало на хитовото шоу между синеокия блондин и една от певиците прехвърчали искри, а не след дълго и нещо повече.

Филева обаче го излови и бе категорична, че няма да търпи подобно отношение. Затова си събрала нещата от дома му и го напуснала.

Малко преди това да се случи, двамата разтръбиха навсякъде, че ще вдигат пищна сватба. Какво ще се случи сега – ще следим с интерес.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *