Ей това е да си любовница на Доган! Дават ти…ферари, ходиш с циците навън

7 Dni Sofia03.07.201799851
мегз

Малко родни звезди могат да се похвалят с живота на първата ни дизайнерка Мегз.

Макар и рядко намираща време да живее от уж постоянно работене , когато реши да го направи, Каканашева го прави така че всеки да й завиди. Мегз се появи в лъскаво заведение на морето този уикенд с зашеметяваща дълга рокля, която цепка не скриваше много от краката й. А деколтето, типично в нейн стил, бе почти до пъпа. Черешката на тортата обаче беше ултра модерното червено ферари, с което красавицата пристигна.

Всички гости на заведението се обърнаха когато мощният звяр паркира с много ръмжене. Но когато от колата слезе толкова малката на ръст Меги всички останаха с отворени усти. Каканашева влезе в заведението, позабавлява се със свои приятели и си тръгна без драми поне този път.

Злите езици веднага коментираха, че колата не е на Мегз. Тя не би сменила Г класата си с толкова спортен и неудобен автомобил. А и само ден по-рано качи видео  от нея след интервю сВенета Райкова.

Запознати коментират, че няколко пъти са засичали с тази кола Доган младши и че политическият наследник най-вероятно я е дал на любимата си да се позабавлява за уикенда. Припомняме, че Демир глези Каканашева буквално с каквото си поиска, но нейните искания обикновено са свързани с бизнесите й. Едва ли дори той е толкова щедър да й подари за по-малко от година втори мега луксозен автомобил.

коментар

  • Xakepa

    03.07.2017 at 13:05

    Имат си пари, да си ги харчат.Парите са са това.7dnisofia само не знам защо занимавате читателите си с такива безвкусни новини.Нечия любовница какво си била купила, каква кола карала, как изглеждала.Много важно …

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *