Луд ли? Няма да повярвате какви пари поиска Динко, за да изчука силиконка във ВИП Брадър

7 Dni Sofia02.07.201775550
динко

“Само” 400 бона е поискал от Нико Тупарев Ловеца на бежанци Динко Вълев, за да влезе във “ВИП брадър”. Маститият продуцент ухажва ямболлията втора поредна година, но първото предложение от 250 хил. лева се стори нищожно на Вълев.

Сега Тупарев твърдо е решил, че хората искат да гледат Динко по телевизията и тези дни се е срещнал на 4 очи с него, за да обсъдят при какви условия ще влезе в Къщата.

По време на срещата им в популярен локал за соарета в прохладния двор на старинна къща двамата мъже провели оживен разговор. Всъщност по-екзалтираният бил Тупарев, който в продължение на 20 минути ласкаел Ловеца и му обяснявал позитивите, които ще извлече от участието си в предаването.

Основният му аргумент бил, че на Къщата й трябва як, български мъж, който да я разтресе, да се клатят керемидите. След това Нико намекнал и че вече се е погрижил за своеобразния “харем”, от който Динко ще може да си избере мишена. Оферти са получили елитни столични бръмчалки и моделки, по които представителите на мъжкото съсловие точат лиги. Сред тях са силиконовата фурия Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова, пише ежедневник.

“Вътре съм само ако съм най-скъпоплатеният! Бизнесът ми е достатъчно доходоносен, а като вляза, няма да мога да го въртя както трябва. Така, че хонорарът трябва да е задоволителен, да си струва. Няма как да правя секс ей така, за да стана известен. Ще има много красиви жени безспорно. Но ще си легна с някоя, само ако я харесвам, ако така го чувствам”, контрира офертата Ловеца на мигранти.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *