Само в 7DniSofia.bg

Цветанов участва в дискусия за АМ „Хемус“ и открива нов саниран блок в гр. Левски

цветан цветанов

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще вземе участие в Национална дискусия „Магистрала „Хемус” – възраждането на българския Север“, която започва днес в 14 ч., съобщиха от пресцентъра на партията.

На форума, организиран от вестник „24 часа“, ще присъстват кметът на Велико Търново и председател на НСОРБ Даниел Панов, депутатите Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, областният управител и представители на местната власт от Северна България. Ще бъдат обсъдени етапите на проекта, който е приоритетен за управлението на правителството на Бойко Борисов, информираха от новини бг.

По-късно Цветанов ще присъства на откриването на нов саниран блок в гр. Левски. Събитието ще се проведе от 17:30 часа в центъра на града – блок „Янтра”. Заедно с него ще бъдат Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на Общински съвет – Левски от ГЕРБ Дочко Дочев. Община Левски е първенец в санирането в Плевенска област. Блок „Янтра” е четвъртият саниран блок в гр. Левски, върви санирането и на пети.

В 19 ч. Цветанов ще посети Лясковец, където заедно с кмета д-р Ивелина Гецова и местните жители ще отбележат празника на града, който се чества на 29 юни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.