Само в 7DniSofia.bg

Мегз припадна в столичен клуб! Тялото ѝ не издържало на натоварването…

Мегз

Топ дизайнерката Мегз изглежда не е добре със здравето, научи HotArena.

Вчера вечерта Каканашева е била на рожден ден на своя приятелка в елитна столична дискотека. Мегз не мръднала от мястото си цяла вечер, като едва стояла будна, коментират очевидци. Първата ни дизайнерка изобщо не кипяла от енергия както обикновено, а едва стояла изправена. Около час по-късно Каканашева изглежда неможеща да  издържа повече, тръгнала да напуска заведението. За шок и ужас на всички присъстващи, близо до изхода на заведението Мегз загубила съзнание и се свлякла на земята.

Двама гардове, изглежда охраняващи дизайнерката отстрани, за секунди я вдигнали и изнесли мигновено от заведението. След което потеглили с два черни джипа, единият от които е личният автомобил на Каканашева, в неизвестна посока.

Не е ясно какви са причините докарали Мегз до това състояние. Запознати коментират, чезаради болните си амбиции за величие Каканашева работи до изтощение и тялото й най-вероятно не е издържало. Не е изключено и заради многото стрес Мегз да се е разболяла от тежка болест и това да са първите симптоми на проблема.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.