Ужасяващо! Убиецът Стефан бил член на брутална дяволска секта…

18

Сатанист е бил касапинът Стефан Станев, който закла студентката Виола Николова и опита да й отреже главата. Наркоманът е бил върл последовател на кръвожадна дяволска секта, пише столичен всекидневник.

Само седмица преди чудовищното кръвопролитие в София задържаният за убийството се е отбелязал във Фейсбук от малко градче в американския щат Южна Каролина. Именно там, в Рул Сайс, се намира един от храмовете на зловеща масонска сатанистка ложа. Сградата на ада е без прозорци, както и всички останали техни центрове в останалите точки на света. Причина е пълната тайнственост, в която последователите на Сатаната правят жертвоприношения в името на своя идол.

 Всяка от своите черни меси сектантите завършват с кръвопролитие, пишат жители на малкото градче в социалните мрежи. От коментарите им се разбира, че става дума за обезглавяване на животни. Има и предположения, че сатанистите най-вероятно пият кръвта им. Много от местните са напуснали родното си място, защото не могли да понесат пълчищата сатанисти, които окупират градчето и застрашават живота и сигурността им.

Каква е гаранцията, че няма да отмъкнат някое дете и да му отрежат главата в чест на рогатия. Те управляват злото на света и всеки трябва да бяга колкото е възможно по-далече“, пише Виктория Емануел, която е отраснала близо до сатанисткия храм. Тя допълва, че е потресена от кръвопролитията и не иска да си спомня за видяното през годините. По думите на нейни съграждани последователите на дявола, изрисувани с татуировки на любимия образ, са активни през цялата година. С особена почит обаче се отнасят към един от празниците си в навечерието на християнската Коледа, когато градчето буквално се пука по шевовете от откачени типове. „Те се изживяват като малките помагачи на Луцифер, а целта им е да прикриват действията на лидерите на сектата“, коментират потресени посетители на града във Фейсбук.

До тайнствата на сатанисткото общество се е докоснал касапинът Стефан Станев дни преди да отреже главата на ломчанката Виола в София, според информация от личната му страница. Пространството му в социалната мрежа е изпълнено със зловещи картинки със сатанистки мотиви. Приятелите на касапина също си падат по силите на мрака. Една от близките на палача дори се подвизава в мрежата с името Беладона. Растението предизвиква халюцинации и се използва от вещиците. Твърди се, че с помощта на отровното растение те дори можели да летят.

Според една от версиите убиецът Стефан се увлякъл по силите на мрака още докато бил ученик в Гимназията за древни езици и култури, по-известна като Класическата. Горе-долу по това време посегнал и към наркотиците. Никак не му било трудно да си набавя опиати, тъй като родителите му се занимават с фармацевтичен бизнес. Благодарение на техните доходи наследникът Стефан водел охолен живот, карал скъпи коли и не му се налагало да работи. Завършил право в УНСС, но не е упражнявал професията юрист. Хванал се да работи в аптека на бул. „Цар Борис III“ в София, но бил изритан, след като оттам изчезнали транквиланти. По това време хвърлил око на красивата Виола от Лом, която следвала в Датския колеж на същия булевард. Няколко месеца по-късно в пристъп на свирепа ярост той я преби до смърт, закла и опита да отреже главата й. След това тръгнал към морето да разпуска, а по пътя наби и ограби младежи край Ямбол.

Убиецът на Виола Стефан Станев е подлагал на системен тормоз както майката на детето му, така и родителите си, разказа бившата тъща на задържания Красимира Манчева. Семейството е подавало жалби в полицията и прокуратурата, но без ефект.

„Можеше този човешки живот да не бъде отнет, убийството можеше да бъде предотвратено, ако някой се беше замислил върху множеството сигнали, ако беше разбрал, че наистина става нещо“. Така разплаканата Манчева коментира убийството на Виола Николова.

Майката на Стефан е жена с влияние, работела в онкологията и се занимавала с разпределение на лекарства. „Той имаше по този начин доста сериозна подкрепа и гръб от майка си. Заплашвал е родителите си, че ще ги изкорми, че ще им влачи червата по улицата“, твърди бившата тъща. Допълва, че Стефан отишъл надрусан в дома, забивал ножове в масата и палил със запалка мебелите. След тези инциденти е настанен на лечение в Курило.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории