Скандалът на седмицата! Травеститът Елза Парини разби носа на Николета, била крадла

7 Dni Sofia26.06.2017
николета

Един от най-главните травестити на републиката – Елза Парини, разби носа на Николета Лозанова с директен удар във Фейсбук. Варненецът изригна срещу предаването на пловдивчанката с обвинения, че го е окрало:

Първо да уточня! Гледам Папараци – top secret, но чисто професионално покрай работата ми на главен редактор на Lifeonline.bg, и то само понякога…

Та за пореден път се натъквам на истинското паразитно пълнене на ефира с кадри от чужди събития. ОК, няма лошо, но не може да отидеш на мероприятие, чието организиране е отнело поне 6 месеца и е събрало куп полезни звезди, с които да си напълниш ефира и за отплата да замазваш логото на организатора. Това е тотален паразитизъм и ниско професионално ниво, солидно подкрепено от аматьорски непукизъм, наглост и неколегиална неотзивчивост.

Неблагодарни, смешни и жалки сте да ходите по събития и да снимате кадри, за да си пълните времето, а после да криете емблемите, марките и фирмените знаци на спонсори и организатори.

Предаването трябва да се казва „Кърлежи“ – по-ще ви отива, нищо лично колеги, просто бъдете благодарни и се отплатете, че някой се е напънал, похарчил е време и средства за създаде нещо, което вие да снимате за да ви има… Мерси!!!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.