ГЕРБ с извънреден брифинг по повод изявленията на БСП от Бузлуджа: Претенцията им за власт е най-голямата заплаха за България!

Герб (2)

Това, което БСП представя във “Визия за България” е нескопосан опит на политическия Франкенщайн да създаде чудовище, което да съсипе живота на поколения българи. Това каза на извънреден брифинг експертът от ГЕРБ Антон по повод изявленията на левицата на събора на Бузлуджа.

Безсрамие е партията, която е нанесла изключителни поражения върху снагата на България, дори да помисля за властта. Много скъпо ни струват седенките на БСП. Те хапват и пийват, събрани в един файтон – 50 000-60 000 души, толкова е горе-долу цялата БСП. БСП води активен задгробен живот и тяхната претенция да се добере за властта трябва да бъде смятана за заплаха номер едно за България и за българите. За първи път в цялата ни нова история страната ни има експорт от 52 млрд. лева на най-конкурентните западни пазари. Индустрията на България се развива с темпове, каквито не е имало в новата и най-нова история на България, подчерта Тодоров.

Депутатът от ГЕРБ Алекасандър Иванов определи програмата на БСП “Визия за България” като сборник с есета със слаби автори. Една трета съдържа неясни послания, една трета съдържа тяхната програма, с която загуибха изборите и една трета са откровени глупости. С този документи не знам как можем да влезем в еврозоната, може би можем да влезем отново в СИВ. Тази т. нар. програма не съдържа нито една скала, таблица или графика, затова на мен, като икономист, ми е трудно да я коментирам. Без никаква конкретика се опитват да дадат своята визия за българското икономическо развитие, при което в последните години имаме ръст от 4%. Без никаква икономическа обосновка искат да се заиграят отново с управлението, което основателно не им беше дадено в последните 10 години. Изпълнението на тази тяхна визия би било единствено възможно, ако превърнат 1 евро в 3000 лева. Те са способни на това, но да се надяваме, че българите никога повече няма да им дадатвластта, посочи Иванов.

Днес станахме свидетели на една много тежка тирада от нападки, обиди, на призиви за насилие дори, заяви Тома Биков. Това не може да ни не притеснява не защото втората политическа сила в България ще стане първа, а защото подобно говорене разделя България и прави националното единение невъзможно. Това е симптом за загуба на политическа идентичност. БСП е в период, в който се опитва да си смени политическия пол – българските социалисти да станат консерватори. Говореното им издава хормонални проблеми. Нинова заговори за християнски ценности – социалист говори за християнски ценности, а Маркс казва, че религията е опиум за народите. Да решат какви искат да са – в момента от кръста нагоре са консерватори, от кръста надолу са комунисти, каза Биков.

Това е единствената българска група, която празнува, хулейки други хора. Когато празнуваме, ние или се веселим, или палим свещи, не си хвърляме негативната енергия срещу други хора, добави депутатът от БСП.

Ще следват студени и топли вълни, които са ясен знак за политическия климактериум, в който влиза БСП. Г-жо Нинова, чака ви дълга, студена зима, подчерта Антон Тодоров.

ГЕРБ коментира лъжите на БСП от Бузлуджа

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Събота, 28 юли 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *