ЧЕСТИТО! Краси Радков стана татко на момче! Ето как кръстиха мъника… (СНИМКА)

краси радков

Актьорът от „Шоуто на Слави“ Краси Радков е станал баща. Щастливата новина съобщи във Фейсбук преподавателят му по правоговор в НАТФИЗ Любо Гърбев.

Неговата съпруга Станислава Ганчева е родила момче, което се казва Теодор. Бивши съученици на актьора също използваха социалните мрежи, за да честитят на щастливото семейство.

Както „Ретро“ писа, актьорът и половинката му са женени повече от 16 години, в които многократно са правили опити да имат свой наследник, но безуспешно. И двамата отклоняваха въпросите защо все още нямат деца с оправдание, че кариерите им стоят на първо място и все още не се чувстват готови, но истината била, че чудото просто не се случвало.

Станислава и Краси са семейство от далечната 2002 г. Запознали се случайно в хотел в Смолян, където той бил на турне с трупата на Сатиричния театър, а тя чакала на рецепцията с родителите си. „Видях я, поканих я на представление и тя дойде. Не знам дали беше любов от пръв поглед или от втори, но си беше любов“, връща лентата комикът. Оттогава били неразделни въпреки честите слухове, че са пред развод.