От МВР с официални новини! Случи се най-страшното: Младият моторист, който пострада тежко при катастрофа почина…

свещ тъжна вест

Почина 21-годишният мотоциклетист, който пострада тежко при катастрофа на изхода на Враца вчера, предаде Дарик.

Сблъсъкът стана на новия разклон за квартал “Бистрец”. Ударили са се мотоциклет и служебен автомобил “Дачия Докер” на “ВиК”-Враца. Днес от Областната дирекция на МВР – Враца излязоха с официална информация за инцидента.

В служебния автомобил пътували двама души от водоснабдителното дружество. Зад волана бил мъж на 47 години, а до него на предната седалка негов колега на 56 г. Мотоциклетистът бил на 21 години, неправоспособен шофьор. Мотористът се е ударил във вратата на автомобила откъм пътника.

При сблъсъка на място загина 56-годишният пътник. Мотоциклетистът и шофьорът на автомобила са транспортирани за преглед във врачанската болница, където въпреки усилията на лекарите 21-годишният мотоциклетист е починал. На лечение в болницата, без опасност за живота, остава шофьорът на служебния автомобил.

И към момента все още не е ясна точната причина за катастрофата. Нанесените щети по превозните средства са за 4000 лева. Направен е тест с дрегер на шофьора от “ВиК”, който се е оказал отрицателен за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *