Дъщерята на Мая Манолова с много бурно минало! Вероятно даже майка ѝ не подозира…(СНИМКИ)

мая манолова

Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което вероятно даже майка й не подозира. Преди да роди малкия Максим, Ралица била с абонамент за най-актуалните нощни заведения у нас и в Германия, където беше студентка.

Днес Рали претендира, че е скромна майка и домакиня, но добре си спомня как вършееше по дискотеките като торнадо. Още се носели легенди за изцепките й, а архивните кадри я показват в предизвикателна светлина. Според близки до семейството на Мая, дъщеря й наследила купонджийския дух не от нейната рода, а от фамилията от страна на баща й. Чичо й, брат на татко й, бил музикант в Кюстендилско. И до ден днешен той си вади хляба със свирене по кръчмите, писа  „Ретро“.

И сега като намери време от грижите за 2-годишния Макси, Ралица отивала на купон, но за доста по-кратко време от преди.

Историята помни как през 2009 година щерката на Манолова попадна в огромно меле в кюстендилска чалгаджийница. Тогава дъщерята на Мая усетила нетърпима болка и осъзнала, чеедното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения орган обляла пода на нощното заведение.  Веднага я откарали в болница, а от травмата Рали се възстановявала няколко месеца. Извършителят обаче така и не бил хванат.

След тази случка купонджийката започнала да става по-внимателна и подбирала добре заведенията, които посещавала.  По същият начин постъпвал и нейният съпруг Мартин, чийто алкохолни подвизи неотдавна лъснаха наяве. И той е прекарал солидно време в дискотеките, където показвал завидни, пластични умения в областта на ханша.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *