Само в 7DniSofia.bg

Горещо! Политическият сезон закрит с остър конфликт! Голям панаир в ефир между БСП, ДПС и…

парламента

Остър конфликт в ефир между ДПС и Патриотите закри политическия сезон в ефира на Нова телевизия. Журналистката Велислава Кръстева цитира като Корана почетния председател Ахмед Доган, че „демокрацията няма алтернатива“ и коментира Валери Симеонов като „така наречения вицепремиер“.

„От ДПС предупреждавахме за последиците на управляващите. Такъв вид коалиция може да генерира само скандали. ДПС беше последователен в опозицията си и за Закона за шума, само ние не го подкрепихме. Виждаме резултата и скандалите от едно недомислено решение“, коментира мърдо Кръстева, явно добре научила урока си в Сараите.

От своя страна Десислав Чуколов от „Атака“ постави въпроса дали човек като Валентин Касабов от НФС трябва да бъде народен представител. „Не смятам да правя новина от факта, че когато Касабов и Сидеров се разминават, стават дрязги“, заяви депутатът на Волен Сидеров.

„БСП биха могли да направят скандал и защото аз например не съм с вратовръзка. БСП търсиха скандала през цялото време“, каза още той. Опонира му Александър Симов от БСП, според който това управление не се спрява.

„Демонстрацията е нещо различно, всичко парламентарни групи доказаха, че нямат общо с едрия бизнес. Вчера със сериозно мнозинство се подкрепи президентското вето, тази тема се изясни“, допълни депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.