Виктор Николаев изоставен от жена си! Людмила грабнала дъщеричката им и хукнала в Хърватия! (Подробности)

Виктор Николаев

Виктор Николаев вече повече от седмица бил изоставен от жена си. Съпругата на тв водещия – Людмила, както и общата им дъщеричка Дара напуснали семейния дом и заминали извън България.
Двете отишли на почивка в един от най-скъпите курорти в Хърватия – Будва. Нощували в изключителен 5-звезден хотел, но без тв водещия. Дали причината той да не придружи семейството си на поредната им екскурзия са възникналите търкания с жена му, проблеми в работата или финансовите затруднения, които се заговори, че имал заради дълговете си, не е съвсем ясно.

Колеги на журналиста от Нова телевизия издават, че наскоро той влязъл в пререкания с шефовете си, които категорично го отрязали за пореден платен отпуск. Те скъсали молбата му и не пожелали да дискутират въпроса, защото от началото на лятото Виктор вече два пъти отсъствал от работа, и то за дълги периоди. Първо липсвал в ефира на Нова, защото отишъл за две седмици на почивка в Барселона, а после получил сериозен здравословен проблем с бъбреците, заради който претърпя лека операция и бе под лекарско наблюдение в рамките на триседмичен болничен.

Колежката му Аделина Радева наддала вой, че ѝ било писнало да бута сутрешния блок сама и напрежението ѝ идвало в повече. Истериите ѝ повлияли на ръководството на телевизията и представителите му вече не били така благоразположени към Виктор, а екранната му половинка набирала все повече точки пред тях. Въпреки че все още официално не ѝ се полагал отпуск, тъй като нямала необходимия и задължителен 8-месечен стаж на последното си работно място, тя все пак си издействала почивка. Заедно със съпруга си – режисьора Борис Радев, за поредна година избрали да отмарят в Гърция, където притежавали собствен имот.

С тях бил и техният син Андрей, който се радвал най-много на ваканцията, защото напоследък майка му изобщо нямала време за него. Също като предшественичката си Ани Цолова, Аделина вече изпитвала угризения, че оставила семейството си на заден план, а времето и енергията не ѝ стигали, за да огрява навсякъде. Най-много се притеснявала това да не повлияе на отношенията ѝ с Борис, с когото се запознала именно в любовен триъгълник и успяла да го разведе с предишната му съпруга, от която той имал голям, вече 17-годишен син.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории