Само в 7DniSofia.bg

Камен Донев и Хекимян шокираха ефира! Подкаараха се на ракии, баници и сватбарски ритми от сутринта…

660_803683977e2658636d36dc2a9ff51d56

Ракия, баница и сватбарски ритми завзеха ефира на Би Ти Ви тази сутрин по време на гостуването на актьора Камен Донев в откритото студио на Антон Хекимян в Русе. След коментари за намръщените физиономии на българите и липса на „позитивизъм“ Донев, който също е русенец, извади пластмасова половинка кайсиева ракия „от Краси“ и я поднесе на водещия, който обеща по-късно да се почерпи. Актьорът донесе на Хекимян и баница от майка му Румяна, загъната грижливо в паница.

„Изяж си я после в хотела“, препоръча му Донев, но водещият я отвори, помириса я и я размаха в ефир, като не пропусна да изтъкне, че и самият той върти баници. „Благодаря, Румяна“, обърна се към майката на актьора от екрана Антон.

Кръшно хоро се изви по време на предаването от танцьорите, които участват в представленията на Камен Донев, което допълни почти сватбената еуфория в откритото студио.

Днес е последният работен ден на водещия, който излиза във ваканция след турне из страната. От студиото в София Мария Цънцарова му пожела хубаво да си почине и обяви, че сутрешният блок на бТВ минава в по-лек, летен режим, ще започва от 7 ч. Обещавам да си почина добре и ще пускам по-късно телевизора, завърши Хекимян.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.