Горещо! Борисов с важен коментар за коалицията! Каракачанов прати БСП във ваканция да събират тен!

Бойко Борисов (6)

Спешен извънреден коалиционен съвет на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ донесе мир и стабилност преди ваканцията на парламента. В Министерския съвет скандалите между Волен Сидеров и Валери Симеонов затихнаха.

„Всички различия бяха изгладени“, заяви премиерът Бойко Борисов, като допълни, че по време на европредседателството част от проблемите са били загърбени. Министър-председателят даде за пример всички добри неща, които са се случили в последната година и половина.

„Имаше някои неразбрания между парламентарните групи, главно по законопроекти. Мога да кажа, че по начина, по който се разбирахме да функционира коалицията, това ще бъде избегнато“, заяви той. „Направили сме график за срещи между парламентарните групи и правителството. Изяснихме мотивите за спорните законопроекти“, посочи Бойко Борисов. „Оттук нататък мисля, че няма да се налага да влизаме в такъв обяснителен режим“, каза още той.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров допълни, че той не е разрушител и, ако се отиде на предсрочни избори, държавата ще бъде въвлечена в хаос. Различия има, но всички са стигнали до извода, че трябва да има разговори и да не се стига до размяна удари. „Няма фатални разлики, виждате, че всеки един закон, който предизвиква отзвук се прекратява. Всеки един от нас трябва първо да победи себе си желанието да се налага над другите и така ще работим добре“, допълни още Сидеров.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов се обърна към БСП, като ги успокои, че всичко е наред и могат спокойно да излизат в почивка и да хващат тен, защото правителството е стабилно и няма да им се налага да работят извънредно през август и да правят правителство, предаде ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории