Ангелкова по стъпките на Масларова! Тоалетите ѝ са на стойност над 1 млн. лева! Бие по скъпотия и луксозните чанти на Павлова!

Николина Ангелкова

Министърът на туризма Николина Ангелкова привлича вниманието на курортистите не толкова с честите си, но безплодни инспекции по плажовете, колкото с шикозните тоалети, които разхожда по Черноморското крайбрежие.

Семплите и изчистени рокли на Ангелкова, с които тя дефилира по родните курорти, струват по няколко хиляди лева.

В гардероба си тя имала над 250 пролетни, летни и зимни рокли, 30 костюма, 40 палта, над 200 чифта обувки и поне 50 чанти, писа „Галерия“.

Общата сума на тези глезотии възлиза на не по-малко от 600 хил. евро, изчислиха за „Галерия“ модни експерти.

„Очевидно момичето е тръгнало по стъпките на бившата министърка Емилия Масларова“, коментират луксозната визия на министърката нейни съпартийци.

Преди последните избори екипът, който подготвяше снимките на кандидатите за депутати от ГЕРБ, направо беше изпаднал в ступор, след като Николина отишла в студиото за снимки с реквизит от 50 рокли. Тоалетите й бият по скъпотия даже луксозните чанти на Лиляна Павлова.

Ангелкова обича марки като „Валентино“, „Макс Мара“, „Дискуеър“ и „Патриция Пепе“, а с артикулите се сдобива при честите си визити във Франция, Испания и Италия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *