Всяка година заплатата на Гена Трайкова скача! Вижте колко прибира след 18 години служба…

гена

Гена Трайкова пуши като за световно.

Читател на „Таблоид“ от редиците на частната телевизия издаде, че журналистката, която в момента е главен редактор на новините, пуши по цели 2 китии цигари на ден.

Гена постоянно е с папироса в ръка – дали ще е пред сградата на БТВ, или по улицата, не й пука“, чуди се нейният подчинен.

Тютюнопушенето обаче е противопоказно за дамата, която заедно с бившето си гадже Венелин Петков влязоха в историята като водещи на първата емисия новини на първата частна национална телевизия в България през 2000 г.

Причината е, че русокоската от дете се бори с анемията. Недостигът на желязо в тялото й било установено още докато Гена е ученичка. След рутинни изследвания лекарите предупредили, че ще трябва да се грижи повече за здравето си.

Колегите й се тревожат, че Гена почти не се храни, по цял ден смуче кафета и цигари, от тях живее. Старото й гадже Венелин Петков успя да я откаже от отровата, но за кратко – след раздялата им тя отново пропуши“, обясни източникът на изданието.

Но пък блондинката прибира 6 000 лева заплата. Всяка година възнаграждението й скачало с няколко процента, в знак на благодарност за 18-годишния й труд.