Обраната водеща Мира Добрева изригна в мрежите срещу злобарите! Разкри съкровени тайни и отговори за торбичките под очите ѝ

Мира добрева

Водещата от БНТ Мира Добрева, която бе обрана, докато двамата с детето й спят, отговори на злобни коментари, съпътстващи новината за обира.

Ето какво написа тя във Фейсбук преди минути:

По повод кражбата сутринта направихме пряко включване в Сутрешния блок на Нова. В 7.30. Освен очаквания отзвук за необезпокоявания ни от видеонаблюдение, ни от портиера, ни от СОТ-а крадец, виждам статии, които описват първо торбичките под очите ми и после всичко, за което въобще се изправих пред зрителите на медията.

Та искам да Ви призная, че съм след лазерна операция на очите. Състояние, което ме тревожи повече от злобните подмятания и коментари. И още: имам проблеми с бъбреците. От години. Затова сутрин съм особено подпухнала.

Освен това, предполагам се досещате, че за последните няколко денонощия ми се събират някакви минути сън. Все пак, да ти нагазят като кални плужеци в личното пространство през нощта не е нещо, което се подминава със спокойствие и лека ръка.

И накрая, но не на последно място – скоро ще навърша 46. Повод, достоен за празнуване, но и за известни физически неразположения, които умело преборвам с много спорт, уникални срещи, незабравими пътувания и удовлетворение от живота.

На „благопожелателите“ и празнодумците, на нищоправците и завистниците пожелавам да са живи и здрави. И никога да не ги застига болест или лоша дума. От нея боли като от рана…“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.