Деси Банова ляга под ножа! Синоптичката започна да харчи милионите на Плевнелиев, за цялостен ремонт

сватба Деси Банова

Деси Банова-Плевнелиева тръгна по ремонти. Новата съпруга на Росен Плевнелиев се е заела да коригира видимите несъвършенства по себе си, но злите езици съскат по неин адрес, че вместо ефекти процедурите по-скоро ѝ причиняват дефекти.

Откакто задълбочи връзката си с милионера Плевнелиев, бившата синоптичка от Нова телевизия се е вманиачила в разкрасителните процедури и естетическите корекции в елитните столични центрове. Допреди това Банова се харесвала такава, каквато я е дарила майката природа, и намирала висенето при козметици и пластични хирурзи за приумица на кифлите, за чиста загуба на време и най-вече на финанси.

Сега обаче финансите ѝ са неограничени и блондинката е започнала да се възползва максимално от тази привилегия. Преди сватбата, която бе в средата на миналия месец, Банова тире Плевнелиева се е подложила на ринопластика. За корекцията се разбра преди седмица, когато дамата на бившия държавен глава лъсна върху корица на модно списание. По време на интервенцията докторът стеснил и леко повдигнал нослето на Десислава. Корекцията обаче не се хареса на мнозина и прясната булка бе оприличена на известния с неустановения брой операция на носа си Майкъл Джексън.

Според запознати журналистката вече е подходила и към следващата процедура. Покрай въпросната корица Деси бе мощно атакувана за недобре изглеждащата си усмивка. Освен че зъбите ѝ не впечатлиха с блясък, задължителен за всяка ВИП персона, фотографията засрами Банова заради горния ѝ десен кучешки зъб, който нямаше здрав вид.

Най-вероятно това се дължало на бременността, по време на която много жени имат проблеми със зъбите си, предполагат близки на Деси. Тя вече е проучила стоматологичния пазар и е открила подходящото според нея място, на което да ѝ поставят фасети – порцеланови люспи с дебелина 0.3-0.5 мм, които се лепят на предната повърхност на зъбите, предаде „Ретро“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.