Никол Станкулова с пръстен за 10 бона! Красавицата сключва брак с милионер преди раждането!

Никол Станкулова

През идната зима Никол Станкулова ще роди първото си дете от любимия си. Щом новината за бременността ѝ се разпространи, синоптичката побърза веднага да публикува снимка в социалните мрежи, на която небрежно се вижда как на лявата ѝ ръка блести скъпарски годежен пръстен, оценяван от ювелири на 10 хиляди лева.

От нюзрума на Нова телевизия издават, че Станкулова получила бижуто малко след като съобщила на таткото, че ще стават родители. Романтично предложение и падане на колене нямало, но тя веднага разбрала замисъла му и двамата планирали да сключат тайно граждански брак преди раждането. Все още нямали конкретна дата, тъй като искали да минат първите и най-критични месеци от бременността ѝ, за да са сигурни, че всичко ще е наред с бебето.

И двамата  били на мнение, че шумна сватба в момента била излишна, а Никол смятала да последва примера на бившата си колежка Деси Банова и да направи скромна церемония, на която щели да присъстват само родителите и свидетелите им – най-вероятно репортеката на „На кафе“ Зейнеб Маджурова и нейният приятел Стоян Балевски. Това не означавало, че се отказвала да се види в бяла рокля, но щяло да се случи на по-късен етап, вероятно чак след появата на бебето.

Влюбените са заедно от доста години, но умишлено избягват публичността. Той е завършил престижния италиански колеж по бизнес „Бокони“, който отскоро има филиал и в България. В момента менажирал собствен бизнес в сферата на информационните технологии. Семейството му отдавна приело синоптичката за своя снаха, но също настоявали за граждански брак, тъй като припознаването на детето от таткото щяло да бъде много по-лесно и без излишен шум. Родителите на Никол били пък още по-доволни от зетя, особено майка ѝ, която през годините контролирала всяка нейна стъпка, независимо дали става дума за личния или професионалния ѝ живот.

Не е ясно докога момичето на времето на Нова телевизия ще бъде на екран, защото в момента шефовете били изправени на нокти, тъй като в рамките на половин година и трите им синоптички обявили, че са бременни. Новите попълнения в екипа – Нора Шопова и Ивайло Василковски, нямало да могат да се справят сами, затова в момента се търсел и трети човек, който да замести Гергана Малкоданска, която също излиза по майчинство, пише „Ретро“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.