Бомба! Ники Илиев на „повикване“ при Дарина Павлова! Той ли топли леглото на Мадам Мулти?

Ники Дарина

Известната със страстта си към младите момчета милиардерка Дарина Павлова запаса на пояса си поредния елитен скалп – на русокосия красавец Ники Илиев. Амбициозният режисьор топли леглото на Мадам Мулти на повикване, а в замяна получавал щедро финансиране на проектите си.

Само преди седмица Ники гостува на тазгодишното издание на лъскавия фестивал на красивия италиански остров Иския по лична покана на Павлова. Илиев замина за Италия с вече бившата си половинка Саня Борисова, която играе главната роля във филма „Нокаут, или Всичко, което тя написа“, с който нашенецът се представи в програмата на събитието.

Докато Саня отседнала в хотел на острова, Ники изкарал уикенда във вилата на местния милионер Микеладжело Албертини, при това не в някоя стая за гости, а в спалнята на Дарина. Запознати с романса между Ники и Павлова твърдят, че той не за първи път й гостува за интимни ласки. Присъствието на бившата му съпругата  Саня само добавяло тръпка от интимността с по-възрастната дама.

Злите езици шушукат, че вдовицата и актьорът имат връзка от три години, когато журираха в „България търси талант“. Тогава връзката им се изчерпала с една-две страстни нищи, но впоследствие Илиев редовно посещавал на повикване Павлова, за да мачкат сатенените й чаршафи, пише „Таблоид“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.