Пълен обрат в живота на Венета Райкова! Водещата се върна към връзката си с Тишо: Никога няма да забравя, какво направи за мен…

Венета Райкова

Венета Райкова се върна към връзката си с Тихомир Георгиев. Двамата трябваше днес да празнуват 13 години като семейство, но както е известно, вече са разведени.

„Фейсбук ми напомня, че днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме хубав брак! И хубав развод! Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, дори когато аз не съм си вярвала! Затова на първа страница на „Скандал“ ще прочетете посвещението – „На Тихомир, за подкрепата и вярата в мен“.“ – написа водещата на „Папараци“.

Новата й книга вече е на пазара. Може би затова тя я споменава, макар в нея да няма нищо за Тишо.

„В „Скандал“ няма нищо за нас двамата с Тихомир… Но аз съм човек, който помни кой е бил до него, когато е бил горе и когато е бил долу! А и съм му благодарна, че ми е направил това прекрасно дете! Затова днес ще си заведа детето да се почерпим хубаво, защото ако на днешната дата не се бяхме оженили с баща му, и детето нямаше да го има…“ – допълни русокосата писателка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.